×

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Circle K tankkort

Som noget nyt her hos Netbyggemarked.dk kan du nu få tankkort til Circle K, Ingo og 1-2-3 stationer.

Som Erhvervskunde gælder følgende: 

Aftalen med Circle K omfatter rabat på EUROPE Card og er gældende for erhvervskunder. 

Rabatsatser på køb i DK Rabat pr. liter inkl. moms Rabattype
Benzin 1) 148 øre Bedstepris 5)
Diesel 2) 148 øre Bedstepris 5)
AdBlue - købt i dunk / embalage 10 % Salgspris
Bilvask 3) 35 % Salgspris
Kør-videre-produkter 4) 20 % Salgspris

1) miles Benzin, der smører, rengører og giver bedre forbrænding forhandles på alle bemandende Circle K stationer (og milesPLUS 95 forhandles på udvalgte bemandede Circle K stationer). INGO og 1-2-3 stationer forhandler produktet benzin. Ovenstående rabat gives på alle produkter. 

2) miles Diesel, der smører, rengører, giver mindre skumdannelse og renere forbrænding forhandles på alle bemandede Circle K stationer (og milesPLUS Diesel forhandles på udvalgte bemandende Circle K stationer). INGO og 1-2-3 stationer forhandler produktet diesel. Ovenstående rabat gives på alle produkter. 

3) Rabat gives ikke på Lynvask, kampagnetilbud, værdi- og vaskekort samt vask købt på INGO stationer, men alene på enkelttursvask købt på Circle K stationer. 

4) Kør-videre-produkter omfatter: kølervæske, sprinklervæske, autopærer, viskerblade, isfjerner og isskraber. 

5) Når kortet benyttes på en Circle K servicestation, eller på en ubemandet station (INGO og 1-2-3), ved køb af motorbrændstoffer i Danmark, vil prisen være Circle K's til enhver tid gældende listepris, med fradrag for den mellem Kortindehaver og Circle K aftalte rabat. Hvis pumpeprisen er lavere end listeprisen, med fradrag af den mellem Kortindehaver og Circle K aftalte rabat, nedsættes prisen som Kortindehaver skal betale, så den svarer til pumpeprisen. På øvrige produkter ydes rabatten på salgspris inkl. moms. 

Her kan kortet bruges: 

EUROPE Card kan bruges ved køb på Circle K, INGO eller 1-2-3 stationer rundt om i Danmark. Da der findes 440 stationer, er der rig mulighed for at finde en i nærheden af dig.
257 stationer har bilvask, derfor er der også gode muligheder for at finde en station med bilvask, hvis du ønsker dette, samtidig med at der tankes.

Derudover kan kortet anvendes på mere end 18.000 Agip/eni, Aral, BP, OMV og Circle K stationer i 29 lande i Europa.

Ydermere kan kortet anvendes til betaling på de fleste bro- og vejafgifter i ind-og udland, og samtidig anvendes til betaling på Storebæltsbroen og Øresundsbroen.

Hvis du ønsker at finde stationsoversigten, kan den findes på www.circlek.dk, www.routex.com eller du kan bruge app´en Circle K EUROPE.

Betaling med EUROPE Card
Hvis du betaler med EUROPE Card betales der månedsvis, og rabatten trækkes direkte på fakturaen.
Betalingsbetingelserne er løbende måned + 10 dage.

Som erhvervskunde findes der en gratis selvbetjeningsløsning, hvor du kan styre dit Circle K kort og konti, samtidig med at du kan downloade fakturaer.
Alt kan findes på www.circlek.dk - du skal blot vælge erhverv.

Bestil Circle K EUROPE card her