×

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Brændeovne

Vælg mellem en væghængt brændeovn, en lille brændreovn eller den traditionelle. 

Hos Netbyggemarked.dk finder du altid en god og billig brændeovn, der kan hjælpe med at holde dit varmebudget på et lavt niveau. Samtidig skaber brændeovnen også en ekstra hyggelig stemning i den mørke tid, og så bliver brændeovnen leveret lige til din dør. 

Du får optimal udnyttelse af dit brænde med Aduro brændeovne. Brændeovnene har en høj virkningsgrad, der sikrer varmen i den kolde tid. Brændeovnene er selvfølgelig godkendte efter givne standarder. Samtidig finder du også svanemærkede brændeovne, hvilket er din garanti for, at din nye brændeovn er mindst mulig miljøbelastende.

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Klassisk flot brændeovn i god højde. Køb Aduro 1.4 billigt hos Netbyggemarked.dk

Brændeovn Aduro 1.4

9.495,00 kr
7.989,00 kr
Vis produkt
Aduro 9.1 er en brændeovn i flot afrundet design.

Brændeovn Aduro 9.1

10.495,00 kr
8.189,00 kr
Vis produkt
Smart væghængt brændeovn fra Aduro. Køb billigt hos Netbyggemarked.dk

Brændeovn Aduro 9.4

11.495,00 kr
8.889,00 kr
Vis produkt
Køb Aduro 9.5 brændeovn billigst hos Netbyggemarked.dk

Brændeovn Aduro 9.5

11.995,00 kr
9.289,00 kr
Vis produkt
Svanemærket brændeovn Adoru 14. Køb billigt hos Netbyggemarked.dk

Brændeovn Aduro 14

5.995,00 kr
4.489,00 kr
Vis produkt
Aduro 15 brændeovnen kan tage brændestykker på op til 50 cm

Brændeovn Aduro 15

10.995,00 kr
8.289,00 kr
Vis produkt
Hold varmen med den lækre Aduro 17 brændeovn fra Netbyggemarked.dk

Brændeovn Aduro 17

13.495,00 kr
10.489,00 kr
Vis produkt
Flot støbejerns brændeovn fra Aduro

Brændeovn Aduro 18

11.995,00 kr
9.439,00 kr
Vis produkt

Brændeovne i flot design til ethvert behov og enhver smag

Brændeovne kan vælges i mange former og designs, der gør det muligt for dig at vælge den brændeovn, der passer til dit behov og din smag. Mange brændeovne er fremstillet i støbejern i runde eller krumme former, der giver et let udtryk med flotte detaljer og rundinger. Er du mere til skarpe linjer i enkelt design, kan du også vælge brændeovne i kombineret pladejern og støbejern. Det giver et flot udtryk, der matcher det moderne design perfekt.

Ønsker du et perfekt indblik til flammerne, er en brændeovn med glas i både front og sider et oplagt valg. Brændeovne med bredt glas eller med glas i siderne giver ekstra mulighed for hygge med det mere synlige bål i ovnen, hvor der samtidig kan opnås et ekstra rummeligt brændkammer. Nogle ovntyper kan tage brændestykker på op til 50 cm og har en minimal dybde, der gør at brændeovnen ikke tager meget plads ud i rummet.

Jævn varmefordeling og optimal udnyttelse af brændet

Alle brændeovnene fra Aduro er konvektionsovne, der fordeler varmen via luftcirkulation og har en høj forbrændingsevne, der sikrer en optimal udnyttelse af dit brænde. Brændeovnen er opdelt i en inderdel og den ydre skal hvor der trækkes kold luft ind forneden, der opvarmes i brændkammeret, hvorefter den opvarmede luft sendes ud for oven og giver en mere jævn og behagelig varmefordeling.

Konvektionsovnene bliver heller ikke så varme som strålebrændeovne, hvilket betyder at afstanden til brændbart materiale minimeres væsentligt. Der kan opnås en placering af ovnen med helt ned til 25 cm fra brændbare materialer. Du finder afstandskravene til den enkelte brændeovn under produktbeskrivelsen, i brugsvejledningen og på typeskiltet bag på ovnen.

Hold glasset på brændeovnen rent

Brændeovne med rudeskyl, fungerer via opvarmet luft, som føres ned over ovnglasset, og på den måde minimerer soddannelse på glasset, derved lettes arbejdet med at holde ruderne rene. Husk dog altid at fyre med tørt træ med en fugtighed på max 18 %. Andre årsager til en tilsodet brændeovns rude kan være dårligt træk i skorstenen, ikke korrekt optænding (blandt andet manglende tilførsel af sekundær luft).

Se andre gode råd til dig med brændeovn her.

Garantiregistrering af din nye Aduro brændeovn

Få 5 års garanti ved at garantiregistrere din nye brændeovn på Aduros hjemmeside her: https://www.aduro.dk/garanti/garanti-braendeovne/